• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Rookvrije Generatie producten

Rookvrije Generatie producten

Terrein rookvrij maken? Producten voor een Rookvrij terrein

De overheid heeft een preventieakkoord opgesteld waarin o.a. staat dat er vanaf 2040 een Rookvrije Generatie ontstaat. Tot die tijd moet er nog een hoop gebeuren om dit te bewerkstelligen. 

Doe ook mee en maak nu ook jouw terrein of omgeving rookvrij met onze producten voor een Rookvrije Generatie, zoals een duurzaam informatiebord 'Rookvrije Generatie', welke geheel te personaliseren is met eigen logo en tekst. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan Rookvrij stickers, Rookvrij tegels of wegmarkering voor op de grond. Slijtvast & Weersbestendig!

Kies een productcategorie:

Informatie: Rookvrije Generatie producten

Hier vind je al onze producten om jouw terrein, binnen en buiten, rookvrije te maken.
De producten zijn als volgt verdeeld en per categorie tref je hierin de volgende producten:

Informatieborden Rookvrije Generatie

Duurzame aluminium borden met een dubbel omgezette rand en een reflecterende opdruk en afgewerkt met een UV-werend anti-graffiti laminaat. Tot wel 15 jaar garantie! Standaard opdruk, met eigen logo of volledig eigen ontwerp

Portalen Rookvrije Generatie

Dezelfde duurzame aluminium borden met een dubbel omgezette rand, verwerkt in een portaalsysteem met twee robuuste geborstelde alumininium staanders 30x30mm of 60x60mm. Standaard opdruk, met eigen logo of volledig eigen ontwerp

Stickers (en vlakke bordjes) Rookvrije Generatie

Duurzame reflecterende stickers, vlakke bordjes of magneetbordjes. 

Stoeptegels en vloerstickers Rookvrije Generatie

Rookvrije generatie stoeptegels (300x300mm) en vloerstickers in verschillende afmetingen. Al deze producten kun je eenvoudig zelf plaatsen/monteren. Al deze producten zijn anti-slip en voldoen hiermee aan de SRT-waarden voor gebruik in de openbare ruimte.

Wegmarkering en thermoplast Rookvrije Generatie

Wegmarkering Rookvrije Generatie in de vorm van wegenverf of thermoplast. Deze producten komen onze specialisten op locatie aanbrengen. Deze producten zijn slijtvast en hebben een levensduur van 1 tot 3 jaar. 

Overige promotionele materialen

In deze categorie vind je alle overige Rookvrije Generatie producten met een promotioneel doel, zoals beachflags, spandoeken, vlaggen, flyers, posters enzovoort..