• Grootste aanbod en de meeste expertise
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Picknicktafels

Voordelen van gerecycled kunststof picknicktafels

Picknicktafels van gerecycled kunststof hebben tal van voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld houten picknicktafels:

 1. Allereerst is het materiaal nagenoeg onderhoudsvrij. U hoeft de tafels niet te schilderen of te behandelen en ze zijn bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, hagel en vorst.
 2. Daarnaast zijn picknicktafels van gerecycled kunststof erg sterk en bestand tegen slijtage, waardoor ze een extreem lange levensduur bieden.
 3. Bovendien zijn picknicktafels van gerecycled kunststof milieuvriendelijk. Doordat het materiaal gerecycled is, wordt er minder nieuw materiaal gebruikt en minder afval geproduceerd. Dit maakt het straatmeubilair niet alleen duurzaam, maar ook een verantwoorde keuze voor uw buitenruimte.

Uitgebreid assortiment picknicktafels van gerecycled kunststof

Bij Straatmeubilairkopen.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan picknicktafels van gerecycled kunststof. Of u nu op zoek bent naar een enkele tafel of een compleet straatmeubilair-set bestaande uit picknicktafels en parkbanken , wij bieden voor elke situatie een passende oplossing. Onze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en modellen, zodat u altijd de perfecte tafel voor uw buitenruimte kunt vinden.

Govaplast straatmeubilair

Straatmeubilair van gerecycled kunststof van het merk Govaplast: de ideale, bewust en duurzame oplossing voor uw (semi)openbare ruimte. Govaplast bewijst al sinds 1955 dat er een duurzame oplossing bestaat voor de enorme plastic afvalstromen. Het productieproces start met de selectie van hoogwaardige grondstoffen waardoor men in staat is kwalitatieve producten te produceren en te leveren. De grondstof bestaat voor 100% uit kunststofrecyclaat (HDPE, LDPE en PP) en wordt aangekocht in West-Europa in de vorm van maalgoed, agglomeraat of regranulaat. Deze grondstof wordt gemengd met kleurstof en andere toevoegingen ter verbetering en versteviging van het eindproduct. Deze typische Govaplast formule wordt naderhand onder hoge temperatuur samengesmolten en in vormen gespoten. De vormen worden gekoeld waarna de profielen automatisch uit de mal worden geperst. De uiteindelijk verkregen profielen kunnen na 48 uur op maat gezaagd of bewerkt worden. Zaagresten en productie-afval kunnen naderhand terug gerecycleerd worden.

Het duurzame straatmeubilair van Govaplast wordt dus op extreem duurzame en milieubewuste wijze geproduceerd. Dit maakt het een unieke selectie van picknicktafels, parkbank en afvalbakken van uitzonderlijke kwaliteit. Govaplast speelt boendien een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en ontwikkelen vernieuwende producten met een eigentijds design volgens de allernieuwste productieprocessen. Daarbij staan de veranderende wensen en behoeften van klanten steeds centraal. 

Picknicktafels kopen 

Onze picknicktafels zijn dus van uitzonderlijke kwaliteit en altijd vervaardigd uit gerecycleerd kunststof. Dit vormt het perfecte alternatief voor hout en beton. Het gerecyclede kunststof rot of splintert niet en behoudt zijn sterkte en veerkracht onder alle weersomstandigheden. Het materiaal vergt bovendien geen onderhoud en is makkelijk schoon te maken (zelfs graffiti is makkelijk te verwijderen). Koop dus nu eenvoudig online jouw duurzame picknicktafels van 100% gerecycled kunststof. Stijlvolle, onderhoudsvrije buitentafels en picknicktafels. 

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Schoolzone.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4547 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops