• Grootste aanbod en de meeste expertise
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Dick Bruna straatmeubilair

Of zocht je dit?

Een veilige schoolzone dankzij Dick Bruna schoolzone straatmeubilair 

Het Dick Bruna veilige schoolzone straatmeubilair bestaat uit verschillende onderdelen die een samenhangend geheel vormen. De attentiepalen, hekjes en beugels zijn niet alleen bedoeld om de openbare ruimte te verfraaien, maar ook om een herkenbaar signaal te geven aan weggebruikers: je betreedt een schoolzone. De Dick Bruna attentiezuilen zijn opvallend gekleurd en altijd voorzien van een opvallend reflecterend silhouetbord naar keuze. Hierdoor geven ze een perfect signaal af dat er langzaam gereden moet worden in de buurt van de school. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen, zoals thermisch verzinkt gepoedercoat staal. Het straatmeubilair van Dick Bruna zijn niet alleen overdag goed zichtbaar, maar ook in het donker dankzij de reflecterende silhouetborden en  tekst “schoolzone” op de attentiezuil. Ontdek de mogelijkheden van het Dick Bruna veilige schoolzone systeem voor een veilige schoolomgeving en bestel vandaag nog via de webshop van Schoolzone.nl.

Voorkom daarnaast wild parkeren met de Dick Bruna anti-parkeerpaal. Ze zijn beschikbaar als vaste afzetpaal en beschikbaar in verschillende opvallende kleuren.  De palen zijn ontworpen om ongewenst parkeren te voorkomen en bieden een effectieve en eenvoudige oplossing voor het beheren van parkeerplaatsen. De afzetpalen zijn ook vervaardigd uit sterk en duurzaam gepoedercoat staal en zijn daarmee ook bestand tegen weer en wind. De anti-parkeerpalen van Dick Bruna zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de attentiezuilen, zodat ze goed op elkaar aansluiten en passen bij het ontwerp van jouw veilige schoolomgeving!

je kunt ook bij Schoolzone.nl terecht voor een afzetbeugel (beschermhek) Dick Bruna. De Dick Bruna beschermbeugel is een praktische en duurzame oplossing voor het afschermen van voetgangers op het trottoir van het overige verkeer. De afzetbeugel is stevig en, net als de rest van het Dick Bruna straatmeubilair, vervaardig uit thermisch verzinkt gepoedercoat staal en verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. De beugel is bovendien afgewerkt met een hoogwaardige coating die de beugel beschermt tegen slijtage en roest. Of het nu gaat om het afzetten van een gebied of het creëren van een barrière, de Dick Bruna beschermbeugel biedt een uitstekende oplossing.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Schoolzone.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4709 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops