Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Schoolzone.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Schoolzone.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Bevestigingsmiddelen

Bevestigingsmiddelen

Bevestigingsmiddelen voor montage van je (verkeers)bord kopen?

Hier vind je al onze bevestigingsmiddelen voor de montage van je Verkeersbord of Informatiebord, zoals bevestigigingsbeugels voor het monteren van je verkeersbord op paal, muur of hekwerk. En de officiële verkeersbordpaal (flespaal) of buispalen in aluminium of staal. Heb je een mooi plattegrondbord of Informatiebord? Monteer deze op een lessenaar montageframe met houten of stalen staanders.

Kies een productcategorie:

Informatie: Bevestigingsmiddelen

Universeel montagemateriaal voor verkeers-, tekst en informatieborden met een dubbel omgezette rand. De originele verkeersbordpalen (flessenhalspalen) en stalen of aluminium buismateriaal.